EXCLUSIV | Marea absentă de la cununia civilă a lui Liviu Vârciu a fost chiar fiica lui. Carmina: “A înțeles că nu am cum să ajung” + Motivul

23 08. 2024, 14:17

Liviu Vârciu și Anda Călin au semnat astăzi actele la Starea Civilă, devenind soț și soție. Cuplul a făcut pasul cel mare după 8 ani de relație, perioadă în care și-au mărit familia cu doi copii: Anastasia și Matei. Artistul mai are o fată în vârstă de 22 de ani, din relația cu Ami Teiceanu. Marea absentă de la cununia civilă a lui Liviu Vârciu a fost chiar fiica sa, Carmina Vârciu. Aceasta a explicat, pentru CIAO.RO, de ce nu a reușit să îi fie alături tatălui său într-o zi atât de importantă pentru el.

Fericire mare în familia Vârciu! Artistul și mama copiilor săi s-au căsătorit civil astăzi. CANCAN.RO a dezvăluit, în exclusivitate, zilele trecute că artistul își va oficializa relația, ceea ce s-a și întâmplat. Liviu Vârciu și-a dorit ca evenimentul să fie în cerc restrâns, având alături la Starea Civilă câteva persoane apropiate.

Carmina Vârciu: „A înțeles că nu am cum să ajung. Mă duc la nuntă”

Marea absentă de la cununia civilă a lui Liviu Vârciu a fost Carmina, fiica lui din relația cu Ami Teiceanu. Tânăra a fost invitată la eveniment, dar, din cauza programului încărcat, nu a reușit să ajungă.

“Sunt foarte prinsă cu foarte multe filmări și campanii pe care trebuie să le fac și trebuie să mă împart cu timpul. Acum fix filmez. Am ceva proiecte cu anumite branduri și acum la sfârșit de lună trebuie să fiu la Nostalgia, la un eveniment care e în parteneriat cu ei, și am foarte multe proiecte pe tema asta și trebuie să le termin. Știam de cununia civilă a tatălui meu. Eu nu am reușit să ajung, pentru că sunt full. A fost ceva restrâns. A înțeles că nu am cum să ajung. Mă duc la nuntă. La petrecere merg, vreau să fiu lângă el”, a declarat, în exclusivitate pentru CIAO.RO, Carmina Vârciu.

Liviu Vârciu: „E cea mai lungă relație din viața mea și sper și ultima”

Liviu Vârciu s-a căsătorit astăzi cu femeia care l-a cumințit și cu care are doi copii – Matei și Anastasia. Artistul a marcat împlinirea celor 8 ani de relație cu Anda Călin printr-o căsătorie pe care și-a dorit-o secretă.

Sunt 8 ani, avem 2 copii frumoși, avem o relație foarte bună. Ne înțelegem bine. E cea mai lungă relație din viața mea și sper și ultima că așa sperăm toți. Nu cred că m-a schimbat, doar că datorită ei am mai luat niște lucruri. Datorită ei, uite, am o familie, datorită ei am niște bani pe care pot să-i investesc”, a spus, pentru CIAO.RO, Liviu Vârciu în urmă cu câteva săptămâni.

Liviu Vârciu nu e la primul mariaj,  a mai fost căsătorit în 2009 cu Adelina Pestrițu, mariajul destrămându-se după primul an.

Carmina Vârciu: „Mai vin la București, dar nu mă văd stabilită acolo, cel puțin acum”

După ce o perioadă a locuit în Capitală, fiica lui Liviu Vârciu s-a mutat din nou în orașul natal. Ea stă de mai bine de un an în Arad. Se simte mai bine acolo, este și mai aproape de mama ei, Ami Teiceanu.

Locuiesc în Arad. Pur și simplu, nu știu, nicăieri nu e ca acasă. Asta nu înseamnă că am renunțat la București. Mai vin, dar nu mă văd stabilită acolo, cel puțin acum. Pe viitor, nu am de unde să știu, dar momentan mie îmi e foarte bine așa. Cred că s-a făcut deja un an de când am venit de la București”, ne-a spus Carmina Vârciu.

Fata lui Liviu este influencer, face bani din campanii, dar are și o afacere cu lumânări decorative, împreună cu iubitul ei. Au în plan extinderea business-ului cu noi produse, pe care vor să le expună din toamnă în fața publicului. “Afacerea cu lumânările e bine. Am lăsat-o un pic pe pauză, că am fost full cu programul și eu și prietenul meu, dar așa încet încet ne apucăm, pentru că începe perioada stresantă cu cadouri, încep târguri, încep tot felul de evenimente la care vreau să particip. Și vreau să mă extind mai mult pe partea asta. Nu mai vreau să fac doar lumânări. Va fi surpriză”, a mai spus, pentru CIAO.RO, Carmina Vârciu.

Foto: Isntagram